Libri i Klientëve

Kliko këtu për të ndarë eksperiencën tënde

Ndaj Eksperiencën

rreth ndenjes në Tirana Resort
Komenti juaj është shumë i Vlefshëm
Jeni të lutur të komentoni mbi qëndrimin tuaj në Tirane Resort nëse keni qëndruar më parë në Tirana Resort.
Zgjedhja më e mirë për një biznesman
This hotel has great services with the best equipment that you can imagine. I was there for 4 night and actually I enjoyed of my staying. Everything was perfect and on-time, actually I used all of services that this hotel provided for me and all of theme was perfect. I suggest this hotel to every ones.
Leon River
Serviset janë të mrekullueshme
During of my staying in this hotel I was so comfortable and the services that hotel provided for us was awesome. I suggest this hotel to everyone who want to have calm places with the best services.
Zoe Pierre
Hotel i mrekullueshëm & servise të shkëlqyera
This hotel has great services with the best equipment that you can imagine. I was there for 4 night and actually I enjoyed of my staying. Everything was perfect and on-time, actually I used all of services that this hotel provided for me and all of theme was perfect. I suggest this hotel to every ones.
Taylor Williams
Kam kaluar kohë fantastike në këtë hotel
This hotel has great services with the best equipment that you can imagine. I was there for 4 night and actually I enjoyed of my staying. Everything was perfect and on-time, actually I used all of services that this hotel provided for me and all of theme was perfect. I suggest this hotel to every ones.
John Barry
Pamje të shktëlqyera dhe servise të shkëlqyera
This hotel has great services with the best equipment that you can imagine. I was there for 4 night and actually I enjoyed of my staying.
Kim Boyer
Stafi është kënaqësi e vërtetë
The first that about this hotel which encouraged me to stay more in this hotel was the staff and their pleasant behavior with their guests.
Ryan Oswald