tirana-resort
bedroom
bedroom-sofa

Dhomë familjare

0.0ALL - Për natë

Apartmenti është me madhësi 55m2. Apartamenti ka ballkon, kondicioner, banjo private, etj.
  Banjo përmban:
 • Dush
 • Tharëse flokës
 • Banjo private
 • Peshqirë
 • Artikuj për tualetin
  Pajisjet e dhomës:
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
 • Rrjetë mushkonjash
 • Pishinë private
 • Tharëse flokës
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Jo duhanit
 • Parkim privat

Dhoma të tjera

Apartament me ballkon përfshin kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Dhomë për tre me ballkon përfshin kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë