tirana-resort
bedroom
bedroom
bedroom

Dhomë për tre me ballkon

0.0ALL - Për natë

Dhoma për tre persona është me sipërfaqe 30m2. Dhoma ka ballkon, kondicioner, peshqirë, etj.
  Banjo përmban:
 • Dush
 • Tharëse flokësh
 • Banjo private
 • Peshqirë
  Pamje:
 • Pamje nga pishina
  Pajisjet e dhomës:
 • Ballkon
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Hyrje private
 • Mure kundra zhurmës
 • Dysheme me parket
 • Rrjete mushkonjash
 • Pishine private
 • Tharëse flokësh
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Varëse për tharje rrobash
 • Jo duhanit
 • Parkim privat

Dhoma të tjera

Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Apartament me ballkon përfshin kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë