tirana-resort
bedroom
bedroom-sofa
balcony
bedroom2
kitchen
bathroom

Apartament me ballkon

0.0ALL - Për natë

Apartmenti është me madhësi 55m2. Apartamenti ka ballkon, kondicioner, peshqirë, etj.
  Banjo permban:
 • Dush
 • Tharëse flokës
 • Banjo private
 • Peshqirë
  Pamje:
 • Pamje nga pishina
  Pajisjet e apartamentit:
 • Ballkon
 • TV Flat-screen
 • Kondicioner
 • Hekur rrobash
 • Hyrje private
 • Soundproof
 • Dysheme me parket
 • Rrjetë mushkonjash
 • Pishinë private
 • Tharëse flokësh
 • Raft rrobash
 • Produkte larje
 • Varëse për tharje rrobash
 • Divane
 • Kuzhinë
 • Frigorifer
 • Dhomë ngrënie
 • Thekëse buke
 • Tavolinë ngrënie
 • Peshqire shtese
 • Sharcafë
 • Ashensor
 • Jo duhanit
 • Parkim privat

Dhoma të tjera

Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Dhomë gjumi me kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë
Dhomë për tre me ballkon përfshin kuzhinë dhe banjo private. TV flat screen, kondicioner, tharëse flokësh dhe mure kundra zhurmës.
0.0ALL - Për natë