Zgjidh një Dhomë

Ju lutem zgjidhni daten e mbërritjes
Ju lutem zgjidhni daten e largimit
Ju lutem zgjidhni një të rritur
Mosha e fëmijës:
Moshat e fëmijëve:
F. 1
F. 2
F. 3
F. 4
F. 5

Dhoma Luksoze

Dhoma dhe sherbim me cilesi te larte.
King Suit
Apartament me ballkon
Madhësia e Apartamentit: 55m2 Ky apartament ka një ballkon, kondicioner dhe peshqirë.
Detajet
8,532ALL - Për natë
Dhome dopje me ballkon
Dhome dopje me ballkon
Dhome dopje me ballkon me siperfaqe 30m2. Perfshin banjo private, TV flat screen, kondicioner, tharese flokesh dhe mure kundra zhurmes.
Detajet
12,200ALL - Për natë
King Suit
Dhome familjare
Madhësia e dhomes: 60m2 Dhoma familjare ka nje siperfaqe prej 60m2. Perfshin banjo private, TV flat screen, kondicioner, tharese flokesh dhe mure kundra zhurmes.
Detajet
7,500ALL - Për natë